MarketShark

Marknadssystems Guide 1.1

 

 

Marknadssystems Guide 1.1

Denna guiden är inte färdig till 100%. Boken uppdateras med jämna mellanrum.

 

Guiden är inte helt klar än. Vi kommer att uppdatera den med jämna mellanrum. Denna guiden släpptes innan för att många frågade efter den. Ursäkta om den är lite rörig just nu!

Mvh MarketShark.se

Hetast just nu i guiden för att få besökare

- Sponsrade länkar

- Adwords

- Länkarkiv

- Intresserade besökare

 

Denna guiden ska hjälpa dig att få besökare till din webbsida. Guiden är riktad till alla som har köpt Marknadssystemet av oss på MarketShark.se eller utav en av våra webbside prenumeranter.


Följ anvisningarna steg för steg för att få besökare till din sida och börja tjäna pengar samt läs hur du kan tjäna pengar utan att ha en webbsida.
 

1. Skaffa en webbsida med marknadssystemet

2. Registrera din webbsida till sökmotorer + länkarkiv

3. Annonsera på internet

4. Annonsering som inte fungera bra

5. Olika sorter besökare

6. Så här gjorde vi för att börja tjäna pengar

7. Viktigt att veta om Marknadssystemet

 1. Skaffa en webbsida med marknadssytemet på

Vill du skaffa en webbsida med marknadssystemet på? Kontakta oss så hjälper vi dig att sätta upp en webbsida, kostnaden för detta ligger mellan 50-100kr i månaden. Du måste ha köpt marknadssystemt för att vi ska sätta upp en webbsida till dig. Detta är väldigt billigt för dig som inte själv kan bygga en webbsida. En hostad webbsida kostar runt 3000kr + avgift för underhållet av webbsida. Men hos oss kostar det endast 50-100kr i månaden

2. Registrera din webbsida till sökmotorer + länkarkiv

Att registrera din sida till sökmotorer är väldigt viktigt för att få intresserade besökare till sin sida. Varige gång någon t.e.x. söker efter " tjäna pengar " så kommer din sida att komma med i registret. Men din sida kommer inte att hamna mellan 1-10 plats i listan som kommer upp. För att komma på bättre plats i sökmotorerna så ska du lägga in din sida i olika länkarkiv som inte kräver att du länkar tillbaka till dem. Här är en lista med sidor som du kan lägga till din webbsida på. Att anmäla din webbsida till sökmotorerna och att lägga in din sida på dessa sidorna under hjälper dig att komma bättre till i sökmotorerna + att du får besökare från länkarkiven.

 

Gå till denna sidan för att anmäla din sida till 20+ sökmotorer
http://www.submitexpress.com/submit.html

Lägg till din sida på länkarkiven nedanför

http://www.kvalitetskatalog.se/

http://www.svenskasidor.nu/nylank.php

http://www.sessam.se/link

http://3steg.com/add_rss.php

http://www.alcurio.com/index.php?action=suggest_link

http://www.dagenslankar.se/foresla

http://www.lankar.se/

http://www.lankcentrum.se/

http://www.webbkatalogen.biz/

Det finns många andra länkarkiv på internet som du kan lägga till din webbsida gratis på som inte är listade här ovanför. Om du lägger till din sida på mer länkarkiv så kommer din sida att komma högre upp i sökmotorerna.

3. Annonsera på internet

- Att annonsera på internet är dyrt i flesta fall, men använder du dig av sponsrade sökträffar är det billigt. Du kan annonsera på sökmotorer som MSN, Altavista och Spray. Med hjälp av sponsrade sökträffar hamnar du högst upp i sökmotorerna på de sökorden som du väljer och det bästa av allt är att du bara betalar för de som besökare din webbplats. T.e.x. om du vill ha besökare till din webbsida som söker på " tjäna pengar " så kommer din länk att visas högst upp på sökmotorn. På detta sättet får du besökare som är intresserade av vad du har på din webbsida och du säljer mer av ditt marknadssystem. Fungera både för er med en svenska och engelsk sida.

Just nu Om du själv sätter in 500 kr. Du får cirka 1000 besökare för detta. Självklart ska du inte bara investera 500kr på detta utan att tjäna något. Jag rekomenderar dig att prova detta. Det fungerar för oss. I våran statistik så tjänar vi 800kr på varige tusenlapp som vi investera på detta.

- Google adwords kan du annonsera i sökmotorn med din länk överst i de sökorden som du väljer. Du kan även annonsera ut din webbsida på 80% av hela världens webbsidor. Att använda Google adwords för att få besökare till sin sida är dyrare än att använda det första alternativet ovanför. Google adwords fungerar både för dig med en svensk och engelsk webbsida.- Köp kvalitets trafik från
http://www.buyqualitytraffic.net/ Här får du 100 000 riktade besökare till din webbplats för endast $79 cirka 500kr. ( Fungera för engelska sidor )

- LinkExchange erbjuder dig: E-postmarknadsföring, 1000 unika klick, 2000 unika klick, 500 000 visningar, 1000 000 visningar. Gå till sidan för att läsa mer och för priser.
http://www.linkexchange.se/ ( Fungerar på svenska och engelska sidor )

4. Annonsering som inte fungera bra

- De flesta som har marknadssystemet och en webbsida som de säljer igenom använder sig av utbytessidor som vanligtvis kallas " autosurfa ". Detta fungera inte alls bra om man vill sälja och tjäna pengar! Använder du dig av " utbytessidor " för att få besökare till din webbsida? Du som gör detta förlora både tid och pengar om du nu har betalat för att få besökare till din sida. Besökarna som kommer igenom " utbytessidor " är inte äns intresserade av vad du har på din sida. De är bara ute efter att själva få visa upp sin webbsida så som du, så detta lönar sig inte. Men visst så kan det finnas en väldigt liten skala som är intresserad av vad du har på sidan. Om ni vill prova detta så finns det en lista på svenska sidor som erbjuder er detta nedanför.

http://www.mer-trafik.nu/
http://www.sidbyte.se/
http://www.trafficjam.se/

5. Olika sorter besökare

Intresserade besökare - Stannar kvar på din sida och börja läsa om vad du har på sidan, dessa besökarna kommer oftast genom sökmotorerna.

Icke intresserade besökare - Kommer till din sida och stannar i några sekunder och sedan lämnar de din sida. Du har säkert gjort det själv några gånger eller? Det jag menar med detta är att man ska fokusera sig på de besökarna som är intresserade av vad du har att erbjuda. När det gäller marknadssystemet så ska du skaffa besökare som är intresserade av program, att tjäna pengar, starta något eget på internet, sälja saker, e-böcker, internetbutik och flera andra saker. Vi rekommenderar alternativen över, under " Annonsera på internet ".

6. Så här gjorde vi för att börja tjäna pengar

-
Det som vi gjorde i början när vi köpte MarknadsSystemet var först och främst att kolla igenom produkterna som man fick med om det var något att ha eller att glömma bort, men som i detta fallet var MYCKET bra att ha. Vi började först lite smått att sälja via Tradera och där tjänade vi några hundra i på en vecka. Eller rättare sagt 870 - 55 = 815kr. De 55kr som vi plockar bort är annonseringskostnader.

- Vi hade nu sammanlagt tjänat 815kr minus vad hela systemet kostade men vi ville fortfarande tjäna mer på det så vi utökade våran försäljning till Ebay, och det var där det SMALL till. Vi annonserade ut 29 stycken MarknadsSystem som vi sålde för $18.90 ( 138kr ) stycket och alla blev sålda inom 2 dagar som gav oss cirka 4000kr. ( Detta gör vi än idag ). Ebay är världens största auktionssida så där är det inga problem att tjäna pengar på marknadssystemet. Om du hade tänkt att annonsera på ebay så rekommenderar vi att du provar med olika slags texter för att sälja. Var också noga med att skriva på engelska. Du kan kopiera text från våran engelska sida om du tycker det är svårt med engelska.

Kopiera text på:
http://www.by6millions.com/

- Nu när vi hade tjänat sammanlagt 4500kr ( om man räknar bort alla avgifter ) på MarknadsSystemet bestämmde vi oss även för att investera dessa pengarna på att göra en egen webbsida som vi sedan kopplade till Google Adwords samt Yahoo marketing ( annonseringsprogram ). Annonseringen gav oss 6200kr i ren vinst enbart genom Adwords och Yahoo. ( Detta gör vi också än idag )

Systemet sköter sig till 100% automatiskt genom Adwords och Yahoo, det är enbart när vi säljer genom Tradera och Ebay som det blir några knapptryck för att få en annons publicerad som tar tid :).

7. Viktigt att veta om marknadssystemet

- Vi garanterar inte att du tjänar pengar på detta
- Var noga med att det är resellrights på de produkterna som du säljer separerat. Säljer du allt i ett paket så kommer det att stå på ägaren till dem som startade Marknadssystemet om du har någon produkt som inte är resell på. Om det finns produkter i marknadssystemet som det inte är resellrights på så har ägaren till produkten / produkterna gett tillstånd.
- Om du säljer något från din webbsida eller från en auktionssida var noga med att skicka dem länken till alla produkterna.


Denna sidan uppdateras med jämna mellanrum.

Marketshark.se

Har du några frågor om Marknadssystemet?
Kontakta oss
 

När du köpte marknadssystemet fick du med många bra e-böcker som kan hjälpa dig att skaffa trafik till din marknadswebbsida. Vi rekommenderar dessa nedanför som vi har läst.


I boken får du reda på hur du kan marknadsföra till över 1 miljon personer varige vecka. Boken är lite som en affilites bok till en annan sida.


Boken handlar om hur du på bästa sätt ska sälja via ebay. Hur du ska skriva eller auktionera ut en produkt för att tjäna pengar på den. Varför säljer andra mer av samma produkt som du har?

 
Denna boken berättar hur du på lättast sätt kan tjäna pengar på ebay utan en massa krabb. Boken passar perfekt till marknadssystemet som du har köpt.

Med denna boken kan du lära dig att sälja mer än dina konkurrenser. Bli en super affilites och jobba hemifrån.


Boken berättar om 21 tips för dig hur andra internet miljonärer har gjort för att lyckars på internet.

Dessa böcker hittar du i marknadssystemet som du har köpt. ( På den engelska sidan )