GratisTrafik.nu - Gratis trafik / besökare till din webbsida

Home PageEmail Us

Pengar

 

Tjäna pengar på Internet är lätt för dig som har en webbsida. Det finns mängder med program och företag som erbjuder dig att tjäna pengar på Internet med hjälp av din webbsida. Det finns webbsidor på Internet som tjänar flera 1000-tals kronor per dag, tänk om du skulle vara ägare till en sån sida :). Till höger finns en lista på företag som erbjuder dig att tjäna pengar på Internet med hjälp utav din webbsida.

Tjäna pengar på Internet utan en webbsida är inte lika lätt men det sparar mycket av din tid. Många företag och webbsidor erbjuder dig att vara affilities till dem, med det menas att du hjälper företagen att sälja deras produkter / tjänster. Detta kan du använda både om du har en webbsida eller om du inte har en webbsida. Har du ingen webbsida så kan du använda dig utav alla betaltjänster som finns runt om på internet som ett av dem är google adwords.

Med google adwords kan du annonsera på 65% av alla webbsidor i hela världen. Men detta är ju förståss inte gratis, du betalar mellan 0,10 - 40 kr per klick för att få din annons visad på andra webbplatser. Och har du då ingen webbsida kan du länka till den affilities produkt som du hjälper något företag att sälja och om någon klickar på din annons och sedan köper produkten / tjänsten så får du en provision för det. Provisionen för det är mellan 20 - 80% av vad produkten / tjänsten kostar oftast.

En mycket bra webbsida som vi rekommenderar starkt är marketshark.se. Sidan hjälper dig att
tjäna pengar på alla möjliga sätt, framförallt på internet. Du kanske en dag kan säga upp dig från ditt vanliga arbete och börja jobba hemma och tjäna pengar. Webbsidan ingår även i vårt nätverk.

Att tjäna pengar på Internet behöver inte vara svårt, det gäller bara att få rätt information om hur man ska göra för att tjäna pengar.


Registrera dig gratis nu och tjäna pengar!
Affiliator.com


 

 

Tjäna Pengar

Annonsera

  

© 2007-2008 GratisTrafik.nu