Rabattkod för körkortsfrågor

Skriven den 19 January, 2013

Ska du ta körkort? Läs i sådant fall vidare, då du kan få rabatt på körkortsfrågor - det absolut bästa sättet att lära dig körkortsteori på! I slutet av denna artikel (jaja, du kan skippa dit direkt om du vill!) hittar du nämligen en rabattkod som ger dig 10% rabatt på körkortsfrågorna. Helt utan motprestation, självklart helt utan motprestation!

Hur som helst, körkortsfrågor är hur alla coola kidsen tar körkort – istället för att sitta och läsa en massa böcker pluggar de coola kidsen på nätet, i ett onlinebaserat system som ger dem resultaten direkt. Precis som om de skulle skriva det riktiga provet! Frågorna är framtagna av trafikskolornas proffspedagoger och ser till att man i princip kan skriva teoriprovet helt felfritt, utan att känna nervositet, utan att känna oro. Eftersom man efter att ha pluggat med körkortsfrågorna redan svarat på så pass många frågor om allt så man är helt kolugn, man chillar sig förbi teoriprovet och sen behöver man ju bara klara uppkörningen…

Det är hur som helst svårt att förklara hur allt funkar verbalt, så ni får väl testa själva, det är gratis att skapa konto och komma igång.

Just det, rabattkoden var det! Just nu finns en möjlighet att få körkortsfrågorna 10% billigare, bara man anger rabattkoden KKF10 när man genomför sitt köp. Så gör alltså följande – gå in på www.korkort.se och skapa konto (eller logga in med Facebook), klicka på Köpknappen och ange rabattkoden KFK10 så får du 10% rabatt! Ja, så enkelt är det – lycka till med att ta ditt körkort!

Lämna en kommentar


Annonser

Skriv egen artikel

Vill du skriva en egen artikel precis som den du läst ovanför? Läs mer om detta här...