Skitiga fönster? Vi hjälper dig billigt med fönsterputs

Skriven den 4 February, 2013

Du kanske bor vid en vältrafikerad väg och ser hur dina fönster blir smutsiga på en gång av allt damm och skit som hamnar på dina fönster. Eller så kanske du har barn som kladdar ner fönstren när de tittar ut för att utforska världen. Du kanske har värk i kroppen och inte har orken att tvätta dina fönster själv.

Ja, vilket som så finns det företag som kan hjälpa dig med att putsa dina fönster. Du får genom egna önskemål välja hur ofta du vill ha dem putsade och det behöver inte kosta så mycket.

I och med RUT-avdraget så får du göra en skattereduktion på alla hushållsnära tjänster som du anlitar via ett företag och arbetet kostar dig bara hälften av totalsumman. Fyll i formuläret på denna sidan för att få en prisförfrågan. Kanske är du även intresserade av andra tjänster förutom fönsterputsning? Du har trotts allt 50 000 kr att göra avdrag på. Är ni två i samma hushåll har ni dubbla summan vilket är 100 000 kr/år.

På nätet finns det massor av urval av företag som erbjuder dig denna tjänst så tveka inte att kontakta någon av dem om du vill ha rena fina fönster som du ser ut ifrån.

De kommer till dig när du vill och fixar så att du får rena fina fönster som man kan se ut ifrån.

Anlita ett företag idag och lösgör lite tid åt dig själv istället.

Lämna en kommentar


Annonser

Skriv egen artikel

Vill du skriva en egen artikel precis som den du läst ovanför? Läs mer om detta här...