Tjäna pengar med och utan en webbsida

Skriven den 23 February, 2011

Tjäna pengar på Internet är lätt för dig som har en webbsida! Det finns mängder med program och företag som erbjuder dig att tjäna pengar på nätet med hjälp av din webbsida. Det finns hemsidor på Internet som tjänar flera 1000-tals kronor per dag, tänk om du skulle vara ägare till en sån sida :). På denna sidan så rekommenderar jag marketshark.se om du vill tjäna pengar, dem listar flera olika metoder/nyheter som fungerar!

Tjäna pengar på Internet utan en webbsida är inte lika lätt men det sparar mycket av din tid. Många företag och webbsidor erbjuder dig att vara affilities till dem, med det menas att du hjälper företagen att sälja deras produkter / tjänster. Detta kan du använda både om du har en webbsida eller om du inte har en webbsida. Har du ingen webbsida så kan du använda dig utav alla betaltjänster som finns runt om på Internet som ett av dem är Google Adwords. Med Google Adwords kan du annonsera på 65% av alla webbsidor i hela världen. Men detta är ju förståss inte gratis, du betalar mellan 0,10 - 40 kr per klick för att få din annons visad på andra webbplatser. Och har du då ingen webbsida kan du länka till den affilities produkt som du hjälper något företag att sälja och om någon klickar på din annons och sedan köper produkten / tjänsten så får du en provision för det. Provisionen för det är mellan 20 - 80% av vad produkten / tjänsten kostar oftast.

En mycket bra webbsida som vi rekommenderar starkt är marketshark.se som jag nämnde ovanför. Sidan hjälper dig att tjäna pengar på alla möjliga sätt, framförallt på Internet. Du kanske en dag kan säga upp dig från ditt vanliga arbete och börja jobba hemma och tjäna pengar. Webbsidan ingår även i vårt nätverk.

Att tjäna pengar på Internet behöver inte vara svårt, det gäller bara att få rätt information om hur man ska göra för att tjäna pengar.

Lämna en kommentar


Annonser

Skriv egen artikel

Vill du skriva en egen artikel precis som den du läst ovanför? Läs mer om detta här...